VCS HAALT EXCLUSIEF ORDER BINNEN!

#nieuws

VCS haalde recent een exclusieve deal binnen met een 4 x 4 videowall aan de inkom en 2 x 98inch 4K led schermen in de boardroom. De videowall bestaat uit 16 x 46inch schermen. Deze zijn gekoppeld aan een 8/16 matrix switcher. De totale oppervlakte van deze videowall bedraagt bijna 10m².

 

De ultra dunne schermen, gebruikt voor deze wall hebben een indrukwekkende hogeresolutie en nauwelijks zichtbare randen. Dankzij de zeer professionele beugels van Chief zijn we er in geslaagd deze videowall perfect af te stellen. Het is de eerste keer dat Chief deze beugels in Belgie verkocht heeft.

Deze videowall is de perfecte tool voor onze klant om zijn boodschap over te brengen. Deze is bedoeld voor intern gebruik (personeel) of extern gebruik, een videowall is daarvoor de keuze bij uitstek. De communicatiekracht is enorm want elk scherm kan een aparte content bevatten. Verschillende configuraties zijn mogelijk.

Het is ook goed mogelijk om een video weer te geven over een deel van de videowall, foto’s te laten verschijnen over een andere gedeelte en camerabeelden en/of andere informatie te laten zien via de resterende displays in de videowall.

Naast de 4 x 4 videowall aan de inkom plaatsten we bij deze klant ook 2  x 98inch 4K led schermen in de boardroom.

Deze ruime boardroom biedt plaats aan 30 personen en beschikt over evenveel micro’s, ingebouwd in de tafel. Deze zaal leent zich perfect voor audio & videoconferenties en het geven van presentaties.

Dit wordt met zekerheid één van de meest prestigieuze boardrooms in Belgie!

front
side
off