Georganiseerd vergaderen

#nieuws

17 vergaderzalen op één gang, maar toch nooit problemen met reservaties, uitgelopen meetings of bezoekers die hun weg niet vinden? Het kan dankzij een ingenieus systeem met touchpanels en een LED overzichtsscherm op de gang.

Voor een grote multinational installeerde VCS onlangs een uitgekiend audiovisueel netwerk dat de interne vergaderingen in goede banen leidt. Elke vergaderzaal kreeg een eigen infoscherm op de gang. Dat vermeldt de naam van de zaal, de duur en het onderwerp van de meeting. De schermen zijn direct verbonden aan het centrale agendabeheerssysteem. De informatie is zo altijd up-to-date en correct.

Doelgerichte meetings
Een centraal flatscreen op de gang geeft een dagoverzicht van alle vergaderzalen. Zo vindt iedere bezoeker vlot de weg naar de juiste vergaderzaal en hebben ook interne medewerkers een helder zicht op de bezetting van elke zaal. In elke zaal voorzag VCS een 7” touchpanel. Met dit domoticasysteem regelen de aanwezigen het flatscreen, het volume, de verlichting, de zonnewering, de verduistering, ... Het scherm geeft ook automatisch een sein wanneer de vergadertijd bijna is afgelopen. Gevolg? De meetings verlopen efficiënter, vergaderingen lopen niet meer uit en de volgende bezoekers staan niet meer oeverloos en gefrustreerd te wachten op de gang terwijl anderen hun waardevolle vergadertijd inpikken.

Wilt u uw vergaderbeleid ook efficiënter maken? Neem contact op met ons en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

2012-12-14-20-54-26.jpg
IMG_1704.jpg
IMG_1708.jpg
IMG_1711.jpg
IMG_1716.jpg
IMG_1722.jpg
IMG_1725.jpg
IMG_1735.jpg
IMG_1762.jpg
IMG_1767.jpg