Uw idee nu ook in 3D

#nieuws

VCS pakt uit met een primeur: als eerste specialist in onze sector tekenden we onlangs een project volledig uit in 3D. Op die manier heeft de klant een duidelijk zicht op de technische installatie. Bovendien worden mogelijke obstakels kristalhelder in beeld gebracht.

VCS is al jarenlang specialist in audiovisuele oplossingen. Technische installaties hebben voor ons geen geheimen meer. Wanneer onze experts een oplossing in hun hoofd hebben, weten we dat die werkt. Maar niet alle klanten kunnen zich die oplossingen helder voorstellen – zeker wanneer die extreem technisch zijn.

3D-tekeningen op vraag
Onlangs vroeg een prospect naar een audiovisuele oplossing voor vijf kleine vergaderzalen en één auditorium dat in drie afzonderlijke zalen moest kunnen worden ingedeeld. Om de afstand voor beeld en geluid in het grote auditorium te overbruggen, stelden we een oplossing voor met verschillende projectoren, Line Array-luidsprekers én verreikende utp-bekabeling.

Een technisch complexe uitdaging die heel wat denkwerk meebracht. Omdat het bedrijf zelf moeite had om zich een goed beeld te vormen van onze oplossing, hielpen we een handje. We tekenden het auditorium volledig uit in 3D en integreerden er virtueel onze installaties in. Het resultaat was niet alleen mooi, maar ook heel overzichtelijk.

Complexe installaties De realisatie van 3D-tekeningen is vooral interessant bij projecten die complex zijn vanwege de doorgedreven installatie enerzijds en de complexiteit van de ruimtes of infrastructuur anderzijds. Via 3D kunnen we de dimensies van een ruimte haarscherp visualiseren en worden eventuele obstakels of probleemzones meteen zichtbaar. Op die manier kunnen we onmiddellijk bijsturen, en zijn er geen correcties nodig in de installatiefase.

Benieuwd of 3D ook voor uw projecten interessant is? Neem gerust contact op met ons.

Picture13.jpg
Picture1.jpg
Picture10.jpg
Picture11.jpg
Picture12.jpg
Picture14.jpg
Picture15.jpg
Picture16.jpg
Picture2.jpg
Picture3.jpg
Picture4.jpg
Picture5.jpg
Picture6.jpg
Picture7.jpg
Picture8.jpg
Picture9.jpg