VC Solutions-32.jpg
VCS MAAKT AXA FUTURE-PROOF

In onze moderne wereld zijn interactiviteit en innovatie niet meer weg te denken. Ook AXA, de grootste bank en verzekeraar ter wereld, beseft dat. Niet toevallig werd VCS ook deze keer aangesteld als partner voor het meedenken en uitrollen van innovatieve werkmethodes en slimme vergaderconcepten. In de zomer van 2017 verhuisde de groep naar zijn nieuw hoofdkantoor in grootstad Brussel met een kantooroppervlakte van 40000m². Met bijna 20 jaar ervaring weten wij als geen ander functionaliteit te koppelen aan technologie. Gewapend met begeleiding en advies van A tot Z.

#lees meer
save_the_date_frontimg.jpg
Save the date!

VCS gaat in de komende maanden verschillende events organiseren dus 'Save the date(s)'!

Kom er meer over te weten in dit nieuwsitem.

#lees meer
front
VCS HAALT EXCLUSIEF ORDER BINNEN!

VCS haalde recent een exclusieve deal binnen met een 4 x 4 videowall aan de inkom en 2 x 98inch 4K led schermen in de boardroom. De videowall bestaat uit 16 x 46inch schermen. Deze zijn gekoppeld aan een 8/16 matrix switcher. De totale oppervlakte van deze videowall bedraagt bijna 10m².

#lees meer
vcs-verhuisd.jpg
VCS is verhuisd

VCS heeft een nieuwe stap in haar ontwikkeling gezet. De specialist in audiovisuele toepassingen is verhuisd naar een groter pand in Leuven. Een nieuwe mijlpaal in de evolutie van het nog relatief jonge bedrijf, dat iets meer dan tien jaar geleden werd opgericht door Monica Righelli.

#lees meer
edid0.jpg
EDID-informatie: stoorzender of harmonie?

Het kan heel vervelend zijn: u bereidt een meeting voor, u verbindt de projector met uw pc of laptop en krijgt ... geen of een volledig vervormd beeld. Het heeft allemaal te maken met EDID, een signaal dat uw projector of flatscreen naar uw pc of Mac stuurt. Maar hoe voorkomt u dat uw audiovisuele hulpmiddelen stoorzenders worden? VCS geeft u twee waardevolle tips.

#lees meer
2012-12-14-20-54-26.jpg
Georganiseerd vergaderen

17 vergaderzalen op één gang, maar toch nooit problemen met reservaties, uitgelopen meetings of bezoekers die hun weg niet vinden? Het kan dankzij een ingenieus systeem met touchpanels en een LED overzichtsscherm op de gang.

#lees meer
Picture13.jpg
Uw idee nu ook in 3D

VCS pakt uit met een primeur: als eerste specialist in onze sector tekenden we onlangs een project volledig uit in 3D. Op die manier heeft de klant een duidelijk zicht op de technische installatie. Bovendien worden mogelijke obstakels kristalhelder in beeld gebracht.

#lees meer