Hoe

#VCS: meer dan 15 jaar ervaring

U gebruiksvriendelijke, creatieve en betrouwbare audiovisuele oplossingen aanreiken: dat is onze missie. Maar de manier waarop we dat doen is uniek!

Passie voor ons vak

VCS gelooft in een no-nonsense aanpak. Wij willen uitgroeien tot uw bevoorrechte partner in audiovisuele projecten: van videocommunicatie over reservatiepanelen tot Lync Rooms. Onze grote kracht zit erin dat we snel en flexibel kunnen inspelen op uw wensen. Boordevol enthousiasme, met passie voor ons vak én een ongebreidelde kennis van audiovisuele installaties.

Totale ondersteuning

Daarbij begeleiden we u van begin tot einde: klantgericht, pro-actief én met een hoge reactiesnelheid. We ondersteunen u zelfs op aangrenzende domeinen zoals domotica, automatisering, Lync integratie en uitgekiende audiovisuele installaties. Met oog voor design, gericht op een mooie afwerking en totale integratie.

Innoverend

Deze dynamische en professionele instelling opent de deur naar grootse en innoverende audiovisuele totaaloplossingen en projecten. Die onze klanten een aanwijsbare meerwaarde geven.

Test onze aanpak gerust uit >