Pro-av goes ICT

#VCS: meer dan 15 jaar ervaring

De integratie van audiovisuele technieken in uw bestaande ICT-infrastructuur: het is een belangrijke evolutie. Bijna alle audiovisuele installaties hebben vandaag een netwerkkoppeling. Resultaat? Een naadloze integratie die uw organisatie extra mogelijkheden biedt voor controle en management.

Doorgedreven specialist

VCS is een specialist in de integratie van audiovisuele oplossingen in uw IT-systemen en netwerken. LAN, VLAN, PoE, virtualisatie, VPN, firewalls ... We kennen het door en door. Dat opent tal van boeiende mogelijkheden.

Global Asset Management

Uw Facility-afdeling beschikt over een centrale monitoring en controle van alle multimediatechnologie in uw organisatie. De integratie met uw bestaand ICT-netwerk in combinatie met een webinterface werkt elke beperking weg.

Remote helpdesk en support

Uw Support-afdeling ontvangt probleemmeldingen via e-mail en kan vanuit één centrale locatie tussenkomen en assistentie verlenen. Gevolg: het aantal fysieke interventies en de bijhorende kosten dalen gevoelig.

Centralized scheduling

Voortaan kunnen uw medewerkers of klanten zelf een vergaderzaal reserveren. Met het juiste meeting room reservatiesysteem en overzichtelijke reservatiepanelen heeft de verantwoordelijke op elk moment een helder overzicht en totale controle over boekingen, annuleringen, wijzigingen, ...

Digitale signalisatie

U adverteert of informeert dynamisch via audiovisuele systemen zoals flatscreens en videowalls. Lokaal of in uw hele winkelnetwerk. Zo krijgt uw boodschap extra veel impact.