Wie

#VCS: meer dan 15 jaar ervaring

Bedrijf, hotel, ziekenhuis of overheidsinstelling: wie u ook bent, wat u ook doet ... u zoekt continu naar manieren om uw efficiëntie en zichtbaarheid te verhogen. VCS helpt u. Met audiovisuele oplossingen en interactieve communicatie die in het oog én oor springen.

15 jaar ervaring

VCS is al meer dan 15 jaar specialist in de implementatie van audiovisuele systemen. Van videocommunicatie met Lync integratie tot digitale signalisatie, van bescheiden tot grootschalige projecten, van simpele tot geïntegreerde audiovisuele totaaloplossingen.

U staat centraal

Onze techniek is voorbestemd om ú te dienen. Daarom zetten we u altijd centraal en vertrekken we vanuit uw behoeften. U kunt hierbij rekenen op ons advies en onze begeleiding: van bij het eerste idee over audiovisuele inrichtingen tot en met de finale oplevering.

Kiezen voor zekerheid

Videoconferentie, multimediatechnologie, Lync Room Systemen, domotica, meeting room reservatie … VCS werkt alleen met degelijke en betrouwbare technologie. Die vullen we aan met een jarenlange ervaring in automatisering en installering, een luisterend oor, onze creatieve manier van meedenken én een snel reactievermogen op uw wensen.

Kortom: wilt u audiovisuele installaties kopen of wilt u huren op korte of lange termijn? Schakel ons niet uit. Zet ons aan ... het werk.