Toepassingen beeld Toepassingen beeld

Toepassingen

Bedrijf, hotel, ziekenhuis of overheidsinstelling: wie u ook bent, wat u ook doet ... u zoekt continu naar manieren om uw efficiëntie en zichtbaarheid te verhogen. VCS helpt u. Met audiovisuele oplossingen en interactieve communicatie die in het oog én oor springen.

Meer dan 15 jaar ervaring

VCS is al meer dan 15 jaar specialist in de implementatie van audiovisuele systemen. Van videocommunicatie met Lync integratie tot digitale signalisatie, van bescheiden tot grootschalige projecten, van simpele tot geïntegreerde audiovisuele totaaloplossingen.

U staat centraal

Onze techniek is voorbestemd om ú te dienen. Daarom zetten we u altijd centraal en vertrekken we vanuit uw behoeften. U kunt hierbij rekenen op ons advies en onze begeleiding: van bij het eerste idee over audiovisuele inrichtingen tot en met de finale oplevering.

Kiezen voor zekerheid

Videoconferentie, multimediatechnologie, Lync Room Systemen, domotica, meeting room reservatie … VCS werkt alleen met degelijke en betrouwbare technologie. Die vullen we aan met een jarenlange ervaring in automatisering en installering, een luisterend oor, onze creatieve manier van meedenken én een snel reactievermogen op uw wensen.

Kortom: wilt u audiovisuele installaties kopen of wilt u huren op korte of lange termijn? Schakel ons niet uit. Zet ons aan ... het werk.

Vlotter Facility Management

Nooit eerder verliep uw Facility Management zó vlot. We installeren een systeem van centrale monitoring. Hiermee hebt u op elk ogenblik zicht op uw audiovisueel materiaal. Via een webinterface voert u het beheer zelfs probleemloos van op afstand. Ook de reservering van vergaderzalen wordt een stuk gemakkelijker. Boekingen, annuleringen, wijzigingen ... voortaan regelt u alles centraal met enkele klikken. Het resultaat? Totale controle, ...

#lees meer
Efficiëntere Support-afdeling

Efficiëntere Support-afdeling Een probleem? Uw Support-team ontvangt automatisch een melding via e-mail of sms. Dankzij het audiovisuele netwerk heeft het meteen een goed zicht op de zaak en kan het gepast ingrijpen ... vanuit één centrale locatie. Zo vermindert u het aantal onnodige fysieke interventies. Dat bespaart u tijd én geld.

#lees meer
Professionele ontvangst

Professionele ontvangst In één klap uw gasten een professionele ontvangst geven én het werk van uw onthaalpersoneel vergemakkelijken? VCS verbindt de flatscreens aan uw onthaalbalie met uw databank. Zo toont u automatisch een helder overzicht van alle belangrijke bezoekers, zaalreserveringen en interne mededelingen. Handig voor uw personeel, indrukwekkend voor klanten en prospecten. De koppeling van onze oplossingen via IP aan uw ...

#lees meer
Communicatie

Communicatie Soms krijgt u maar één kans om die klant, partner of geldschieter te overtuigen. Zorg er daarom voor dat u meteen een goede indruk maakt. VCS geeft pit aan uw presentaties, meetings en videoconferenties. Met de juiste mix van belichting, geluid en beelden. Het beheersysteem controleert alles van begin tot einde. Heeft een apparaat onderhoud of herstellingen nodig? Dan stuurt het systeem automatisch een mail of sms naar uw ...

#lees meer
Opleidingen

Opleiden met animatie Uw opleidingen, trainingen en informatieoverdracht zijn boeiender dan ooit. Of u nu werkt met PowerPoint ® , videofragmenten, monitors, projecties ... De betrokkenheid van uw publiek stijgt, de aandacht verhoogt. Resultaat: uw boodschappen en leerstof blijven hangen én ... u maakt een goede indruk.

#lees meer
Overtuig met beelden

Overtuig met beelden Onze audiovisuele hulpmiddelen verhogen de omzet in uw verkooppunten. Bepaal vanuit één centraal punt wat uw klanten horen en zien – in al uw vestigingen wereldwijd. Promotiespots, imagobeelden van topproducten, informatie, tijdelijke acties ... Alles kan. Intern helpen de juiste beelden u om uw medewerkers te informeren, te motiveren en hun betrokkenheid bij uw organisatie te verhogen. De technologie van VCS is ...

#lees meer
Verzorging

Verzorgen zonder grenzen Heelkundige procedures tonen via live videoconferentie. Diagnoses bespreken met specialisten wereldwijd zonder uw praktijk te verlaten. Ontbrekende expertise en wijze raad zijn met de systemen van VCS maar een druk op de knop van u verwijderd.

#lees meer
Informeren

Informeren in klaarheid Deugdelijk bestuur? VCS helpt de overheid in haar streven naar good governance. Getuigenissen afspelen op een videoscherm of bewijsmateriaal projecteren in de rechtszaal. De files volgen in het verkeerscoördinatiecentrum. Controlesystemen die indringers automatisch seinen via mail of sms: de systemen van VCS dragen bij tot een efficiëntere en betere werking van overheidsdiensten.

#lees meer
Ontspanning

Ontspannen met beleving Uw gasten boeien en tegelijk het werk van uw medewerkers vereenvoudigen: VCS doet het ook voor sportclubs, musea, cultuurhuizen en toeristische trekpleisters. Breng uw aanwezigen in de mood met geluid en beeld: van live verslaggeving tot opnames. Gebruik zelf het circuit om uw reserveringen te beheren en uw administratie te vergemakkelijken.

#lees meer
Ondersteuning winkelpunten

Ondersteuning winkelpunten Een audiovisuele boodschap verspreiden via de schermen in al uw Europese shops? Het kan vanuit uw hoofdzetel met één druk op de knop. Ideaal om kort op de bal te spelen en uw klanten te informeren over promo’s. Of hen te overtuigen met wervende boodschappen.

#lees meer