terug naar het overzicht

Auditorium

Locatie

Auditorium met een capaciteit voor 130 personen.

Uitdaging

Het auditorium multifunctioneel en gebruiksvriendelijk maken voor verschillende gebruikers. Met een zaal die zowel kan dienen voor zakelijk als recreatief gebruik. En waar de sprekers automatisch in beeld worden gebracht.

Oplossing

Vergaderen – voorzitters en deelnemers hebben een conferentiepost die in de vergadertafel is ingebouwd. Drie gemotoriseerde camera’s brengen de sprekers aan de actieve microfoons in beeld – tot 2 sprekers tegelijk. De voorzitters hebben een rappelscherm voor hun vergadertafel. De voorzitterstafel heeft vier pc-aansluitingen. Verder zijn er ook een dvd - en multicd-speler en een tv tuner voorzien.

Sprekers – VCS voorzag plafondluidsprekers in combinatie met 2 frontale luidsprekers naast het projectiescherm en 2 subwoofers. Externe sprekers beschikken over 3 draadloze microfoons. Er zijn ook 2 zwanenhalsmicrofoons op de lezenaar. Een audioprocessor zorgt ervoor dat alle microfoons tegelijk gebruikt kunnen worden zonder enige storing.

Vertalen en tolken – Drie tolkencabines maken simultaan vertaling mogelijk. Per cabine zijn er twee schermen voorzien: één toont de spreker, het andere de presentatie.

Bioscoopzaal – Dankzij een tweede projector kan het auditorium ook dienen als bioscoop. Beide projectoren zijn in de achterwand ingebouwd.

Bediening – Een draadloze touch panel stuurt alle toestellen én de verlichting. De bediener kan verschillende sferen oproepen. Met één handeling bedient men verschillende toestellen tegelijk. Het scherm is overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk.

Esthetiek – Alle hardware staat gecentraliseerd in een technische rack. Die bevindt zich uit het zicht, in een aparte ruimte achter het projectiescherm.

VCS471.jpg
VCS476.jpg
VCS484.jpg
VCS485.jpg
VCS492.jpg
VCS493.jpg
VCS501.jpg
VCS504.jpg
VCS540.jpg
VCS542.jpg
VCS545.jpg
VCS547.jpg
VCS548.jpg