terug naar het overzicht

Crisis room

Locatie

Crisiskamer met een capaciteit voor 20 personen.

Uitdaging

Maximale beeld- en geluidskwaliteit creëren voor diverse toepassingen. De klant vroeg een scherm dat tegelijk 4 pc’s kon weergeven. Een achterwaartse projectie moest de projector zelf aan het oog onttrekken en zijn geluid wegwerken.

Oplossing

Beeld – De projector bevindt zich achter een speciaal scherm dat het lichtspectrum van de projector in een specifieke richting stuurt. Dit komt de projectiekwaliteit extra ten goede. Een spiegelconstructie achter het scherm laat toe om de projector dicht bij het scherm te plaatsen en toch een groot beeld weer te geven.

Videoconferentie – Een multi-windowprocessor maakt het mogelijk om vier verschillende beelden op het scherm weer te geven. Per twee deelnemers is er een inbouwmicrofoon. Die kan gebruikt worden voor audio- en videoconferenties én om de stem tijdens meetings te versterken.

Geluid – Een audioprocessor met geïntegreerde telefoonlijnen garandeert een uitstekende geluidskwaliteit via de plafondluidsprekers – zelfs met het grote aantal inbouwmicrofoons. Er zijn ook nog 3 draadloze microfoons.

Afwerking – De tafel telt 10 pc-aansluitingen in gemotoriseerde inbouwdozen.

Gebruiksgemak – Een draadloze touch panel regelt de volledige bediening, inclusief verlichting en gordijnen. Omdat er veel verschillende types van gebruikers én veel audiovisuele mogelijkheden zijn, kiest de gebruiker uit 3 lay-outs: ‘easy’, ‘advanced’ en ‘professional’. Zo kan zelfs een deelnemer die de zaal voor het eerst betreedt, de bediening gemakkelijk hanteren.

vcs00005-copy-1.jpg
vcs00013-copy-1.jpg
vcs00027-copy.jpg
vcs00038-copy.jpg
vcs00039-copy.jpg
vcs00052-copy.jpg
vcs00056-copy.jpg
vcs00068-copy-1.jpg
vcs00082-copy-1.jpg
vcs00084-copy.jpg