terug naar het overzicht

Modulaire zalen

Locatie

Modulaire zaal met een capaciteit tot meer dan 100 personen. De ruimte kan omgevormd worden tot 5 aparte zaaltjes of een willekeurige combinatie van deze zaaltjes.

Uitdaging

Audiovisuele oplossingen zó implementeren dat ze altijd perfect werken, in welke samenstelling de ruimte ook wordt gebruikt.

Oplossing

Flexibiliteit – Het audiovisuele systeem werd zó ingericht dat het reageert op de positie van de wanden. Zo hoeft de gebruiker zich niets aan te trekken van het schakelen van beeld en geluid. Zodra zalen samengevoegd of gesplitst worden, volgt automatisch een volledige audiovisuele installatie. In samengevoegde zalen kiest de aanwezige zelf of de flat screens overal dezelfde content weergeven of elk een aparte bron tonen.

Beeld – De eerste zaal bevat een plafondlift met projector. De andere vier zalen hebben 57” LCD-schermen een voet die regelbaar is in de hoogte. In twee zalen is videoconferentie mogelijk. De camera staat op een plateau net onder het LCD-scherm.

Geluid – Elke zaal heeft plafondluidsprekers en kleine draadloze microfoons die in de vijf zalen als dasspeld of als tafelmicrofoon gebruikt kunnen worden. In de projectiezaal staan er op de lezenaar twee zwanenhalsmicrofoons.

Bediening – Elke zaal heeft pc-aansluitingen en een vaste touch panel voor de bediening van de verlichting, zonnewering en gordijnen. De projectiezaal heeft een 22”-touchscherm. De grootte van het paneel maakt een mooie grafische vormgeving mogelijk. Voordat het beeld op de displays verschijnt, is het mogelijk om het als preview op de touch panel te bekijken. De hele installatie kan van op afstand beheerd worden.

VCS526.jpg
VCS529.jpg
VCS533.jpg
VCS534.jpg
VCS536.jpg
VCS537.jpg
VCS538.jpg